Отново протест в Шумен - за втори път собствениците на

...
Отново протест в Шумен - за втори път собствениците на
Коментари Харесай

Заради мерките: Отново протест на собственици на фитнеси в Шумен

Отново митинг в Шумен - за повторно притежателите на фитнес зали и гости в тях се афишират срещу затварянето на бизнеса им по решение на регионалния спешен щаб за битка с ковид.

Недоволните са се събрали пред постройката на локалното РЗИ поради възбраната за работа на залите за групови занимания до края на месеца.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Спортът е здраве, като ни затваряте у дома, имунитетът ни спада “. Това обръщение насочи протестиращ към локалните здравни управляващи.

Въпреки брожението, регионалният спешен щаб още веднъж организира съвещание, на което удостовери мярката, предвиждаща затваряне на фитнес залите.

Болници на ръба: 20% повече Коронавирус кревати – ще помогне ли това? Предлагат съвсем цялостно затваряне на София Балтов: Почти сме на лимита на опциите, нужни са по-строги ограничения Проф. Петрова: По-вероятно е да спечелите от тотото, в сравнение с след ваксина да настъпи тежко събитие „ COVID-19: Ваксините “: Нежеланите реакции Столичните лечебни заведения усилват потенциала на Коронавирус леглата с 20% Сериозен растеж: 4637 нови случая на COVID-19 Има ли разминаване сред поръчаните и получените от България ваксини Болници на ръба: Все повече инфектирани с COVID-19 са приети в болница Проф. Витанов: Може да достигнем до 4500 инфектирани с COVID-19 дневно
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР