Отново планина от боклуци под магистрала „Струма”, на метри от

...
Отново планина от боклуци под магистрала „Струма”, на метри от
Коментари Харесай

Отново планина от боклуци под магистрала "Струма"

Отново планина от отпадъци под автомагистрала „ Струма”, на метри от мястото, където към този момент един път горяха боклуци и повредиха мост. А притежателят на обекта Кольо Илиев се търси от полицията.

Не е ясно обаче кой ще почисти мястото. Оказва се, че стои въпросът отпадък ли е това или суровина? Ако е отпадък, общината може да го почисти. Това обаче се води за суровина, която коства пари и е скъпа. Така в случай че общината почисти, може да бъде упрекната в кражба.

В сряда на място дойдоха съществени полицейски сили. Двама охранители на обекта обаче отказваха да отворят вратите. Органите на реда се пробваха да изместят на ръце металните ограждения, само че това не стана. В последна сметка откриха междина и влязоха.

„ Той е имал многократни наставления да приключи тази активност, да извърши почистването. Не ги е извършил. Наказателните постановления ги апелира. Използва всички разрешени му от закона неща, с цел да протака тази дейност”, съобщи Ивайло Иванов, основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР