Отново петима ще са заместниците на председателя на СОС Цветомир

...
Отново петима ще са заместниците на председателя на СОС Цветомир
Коментари Харесай

След прегласуване: ГЕРБ и БСП затвърдиха мнозинството си в комисиите на СОС

Отново петима ще са заместниците на ръководителя на СОС Цветомир Петров.

Това ще са Бойко Димитров от ПП-ДБ-СС, Георги Георгиев от ГЕРБ-СДС, Диана Тонова от Българска социалистическа партия, Вили Лилков от " Синя София " и Севделина Петрова от отцепниците от " Възраждане ".

До прегласуването им се стигна откакто регионалната шефка Ваня Тодева върна решенията от съвещанието до мрачно на 8 февруари. Тогава бяха разпределени комисиите и зам.-председателите.

Групите на ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия и по-малките обединения в Столичния общински съвет - Има Такъв Народ, " Синя София " на Вили Лилков, отцепниците от " Възраждане " и Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация, повториха избора на ръководители и състав на непрекъснатите комисии в градския парламент. Така те потвърдиха превъзходството си над най-голямата група в СОС- тази на ПП/ДБ/ " Спаси София ".

Днес решението бе препотвърдено в съвсем същия тип, в който бе гласувано преди 2 седмици, като отчетът още веднъж бе импортиран от Карлос Контрера. ГЕРБ-СДС резервира местата в основните комисии по финанси и бюджет, по стопанска система и цифрова промяна и по просвета и обучение.

3-членната група на Има Такъв Народ резервира ръководителя си в комисията по инженерна инфраструктура и енергийно обмисляне

Важни комисии получиха и така наречен отцепници от " Възраждане " - комисията по устройство на територията, архитектура и жилищна политика.

Мнозинството в общинския съвет даде на ПП/ДБ/ " Спаси София " взе две комисии - за децата, младежта и спорта и по интернационално съдействие и туризъм.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР