Отново отложиха делото за катастрофата с участието на Лютви Местан,

...
Отново отложиха делото за катастрофата с участието на Лютви Местан,
Коментари Харесай

Отложиха делото за катастрофата с Местан, при която загина 6-месечно бебе

Отново отложиха делото за злополуката с присъединяване на Лютви Местан, в която почина 6-месечно бебе. Причината - отсъствие на подсъдимия Местан, както и на движимостите лица.

Местан е внесъл писмо до състава на Окръжния съд, в което написа, че заради внезапно утежняване на здравословното му положение, в резултат на постинсултен синдром, не може да се яви в правосъдната зала през днешния ден.

В зала участваха само вторият обвинен – бащата на починалото бебе Юсеин Ахмед, както и прокурор Георгиева, в качеството ѝ на държавен обвинител. Делото бе отсрочено за 11 юли от 10: 00ч., като в правосъдния развой, който тече трета година, делото е отлагано над 15 пъти, в огромна част от случаите поради отсъствие на очевидци, движимости лица, обвиняем или поради неизготвена в период експертиза.

Съдебното дело се води от началото на 2021 година, а тежката злополуката на основния път за Маказа край момчилградското село Загорско стана на 14 април 2019 година Подсъдим е и бащата на починалото дете - Юсеин Ахмед.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР