Отново насилие над жена с почерка на случая Дебора“. Извършителят

...
Отново насилие над жена с почерка на случая Дебора“. Извършителят
Коментари Харесай

„Заплашил я е с убийство и така е седнала на стола“: Мъж преби и подстрига нула номер жена

Отново принуждение над жена с почерка на случая „ Дебора “. Извършителят е открит и арестуван за период до 72 часа. Повдигнато му е обвиняване и следва да бъде импортирано искане за мярка „ задържане под стража “.

Пострадалата и двете ѝ деца са настанени в спешен център

Случаят е от 12 септември, а сигнал подава чиновник на отдел „ Закрила на детето “.

„ Осъществена е и насила посредством опасност по отношение на потърпевша, вследствие на която тя е подстригана нула номер. След това тя е изведена по улиците, с цел да бъде показано това. Нанесен е побой и след това е упражнена насила. Мотивът за тези действия е ревнивост, тя има предишна връзка с друго лице, което нанася телесна на настоящия причинител. Той упреква нея за това действие. Заплашил я е с ликвидиране и по този начин е седнала на стола и я е подстригал без нейно единодушие “, сподели наблюдаващият прокурор Силвия Начкова.

Двамата са живеели на брачен начала

Извършителят е притеглен като обвинен за три закононарушения - нанасяне на лека телесна щета, за което се предвижда една година отнемане от независимост или пробация, насила в изискванията на домашно принуждение - от 3 до 10 години отнемане от независимост и хулиганство при извънреден цинизъм – до пет години отнемане от независимост.

Видеоклипове демонстрират по какъв начин помощник-възпитателката удря и влачи 3-годишно дете

28-годишният мъж е осъждан и преди, само че за закононарушения срещу собствеността.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР