Отново напрежение на граничния пункт Кулата. Шофьори на товарни камиони

...
Отново напрежение на граничния пункт Кулата. Шофьори на товарни камиони
Коментари Харесай

Блокада на „Кулата”: Камиони чакат с часове заради проверки за зърно

Отново напрежение на граничния пункт " Кулата ". Шофьори на товарни камиони със зърно се оплакват от бавната процедура за пропускане и заплашват с обсада на пътя.
 БГНЕС
Образува се се километрична опашка , предава. Недоволството стигна до такава степен, че водачите слязоха от кабините си и блокираха пътя. Впоследствие полицията съумя да освободи придвижването за леките коли.

Камионите обаче остават блокирани. Шофьорите са недоволни най-много от инспекциите за нерегламентирано изнасяне на зърно, както и от скоростта на инспекциите - един камион минава за един час.
 БГНЕС
Един от чакащите споделя, че е на пункта от 7:00 часа, а негов сътрудник даже от през вчерашния ден. Обяснява, че се чакал имейл, само че те нямат виновност и просто желаят да преминат към Гърция.
 БГНЕС
Към 12.45 часа стартира пропускането на товарни коли, чакащи на паркинга преди граничния пункт и пренасящи бързоразваляща се продукция, предава БГНЕС.
 БГНЕС
На място има пътна и гранична полиция, напрежение няма. Леките коли се пропущат в посока Гърция. Опашката от товарни по обяд доближи близо 5 км
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР