Отново масов бой с двама тежко пострадали в Старозагорско. Сблъсъкът

...
Отново масов бой с двама тежко пострадали в Старозагорско. Сблъсъкът
Коментари Харесай

След боя в ромската фамилия в Манолово: Има ли пострадали?

Отново всеобщ пердах с двама тежко потърпевши в Старозагорско. Сблъсъкът е сред членовете на ромската фамилия в Манолово . Инцидентът е битов и няма жертви, споделиха от полицията. Има едно лице, което е в по-тежко положение и настанено в болница. 

На място са изпратени полицейски екипи

„ Вчерашният случай е за терзание. На двама братя синовете се сбиват, те са първи братовчеди. Най-вероятно под въздействието на алкохол “, сподели кметът на село Манолово Мурад Моллаахмед.

Във връзка с случая полицията организира спецакция срещу битовата престъпност на  територията на Манолово и другите села в община Павел баня. Проверяват се адреси, коли и лица.

Всички в село Тъжа мълчат

„ Следим за владеене на противозаконни движимости, ревизираме гражданската регистрация и присъединението на тези лица към гражданската водопреносна мрежа “, сподели старши комисар Лазар Христов.

По думите на кмета на Манолово от ноември предходната година, когато представители на ромска фамилия от Тъжа са се настанили в сграда на някогашната ветеринарна работа, жителите на селото недоволстват.

В основата на остарялата омраза е жена, описват околните на умрелия в мелето

През март напрежението ексалира имаше всеобщ пердах сред двете ромски семейства от Тъжа и Манолово. От прокуратурата оповестиха за bTV, че след случая шестима са обвинени с непрекъсната мярка задържане под стража. 

След всеобщия пердах имаше голям брой срещи на кметове и полиция. Според полицията локалната власт би трябвало да реши дали да има следствие на семействата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР