Отново идва вашето време, Раци. 21 юни е първият ден

...
Отново идва вашето време, Раци. 21 юни е първият ден
Коментари Харесай

ЛЕТЕН Хороскоп: Раци, това лято е свързано с желанията на сърцето ви

Отново идва вашето време, Раци. 21 юни е първият ден на лятото, който бележи началото на сезона на вашите рождени дни! А хороскопът ви за лятото на 2022 година е повече от магически. В допълнение към тържествата на вашето слънчево завръщане, пътуването на слънцето през Рака служи освен като главен подтик на увереността, само че и като духовно рестартиране, когато става въпрос за вашето самочувствие. Говорейки за това, Венера ще влезе във вашия 12-ти дом на нематериалност на 22 юни, активирайки най-уединената зона от вашата рождена карта, което прави това чудесно време за отмора, презареждане и инспекция със себе си. От друга страна, новолунието в Рак на 28 юни няма да бъде изключение, защото ще ви показа опцията да започнете още веднъж както в персоналния, по този начин и в публичния живот.

На 13 юли ще има пълнолуние в Козирог, което ще докара до забележителен цялостен кръг на партньорството. Независимо дали тази връзка се основава на романтика, другарство, или бизнес, неизбежно е тя да доближи огромна повратна точка! Лейди Венера ще дебютира във вашия знак малко по-късно, засилвайки вашата очарователна харизма и прочувствена меродавност от 17 юли. Освен това това е чудесно време да се съберете със фамилията, приятелите и тези, на които държите.

Слънцето ще влезе в Лъв на 22 юли, зареждайки с сила втория ви дом на комфорт, пари и самочувствие! Може освен да сте в въодушевление да се отпуснете през това време, само че също по този начин може да се чувствате задоволително уверени, с цел да се насладите на това, което ви носи най-голямо наслаждение. Вечеря в обичания ви ресторант? Направе го. Харесахте си тези скъпи чаршафи от египетски памук? Следвайте фантазиите си и направете тази покупка.

Новолунието в Лъв към края на юни ще ви даде чиста карта, позволявайки ви да се откажете от нещо, което към този момент не е ваша отговорност. Въпреки това, някои непредвидени развития могат да дойдат дружно с това. Тези непредвидени промени може да имат нещо общо с вашия източник на приходи, изключително като се има поради обстоятелството, че Юпитер ще стане назадничав във вашия кариерен бранш от 28 юли. Лятото може да приключи прочувствено, само че никой не се оправя с страстите си по-красиво от вас, Раци!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР