Отново идва Коледа. Коледа е обич и доброта. Времето на

...
Отново идва Коледа. Коледа е обич и доброта. Времето на
Коментари Харесай

Благотворителен базар в съда помага на малкия Наско

Отново идва Коледа. Коледа е любов и добрина. Времето на положителното и положителните пожелания. Време, в което подаряваме и получаваме любов. Време, в което отваряме сърцето си за другите.

За поредна година Окръжен съд – Пазарджик провежда благотворителна самодейност, чиято цел е да се помогне на болно дете.

Коледният базар ще се организира на 20 декември /вторник/ от 14,00 ч. в Зала №1 на Съдебната палата. Събраните средства ще бъдат дарени на 4-годишния Атанас Вътев от гр. Пазарджик. Малкото момченце страда от рядка съдово-венозна малформация, отнася се за мощно кръвоснабден израстък. След направени съвещания болница в Атина е направила оферта 50 000 Евро, което е с 2-годишна дълготрайност и включва няколко курса на склеротерапия. 

На базара ще се оферират коледни сувенири, сурвачки, картички и други, направени от магистрати и чиновници, възпитаници от ПГИМ гр. Пазарджик, деца от Общински детски комплекс. 

Доброто е в протегнатата ръка. Нека подкрепим дребния Наско, с цел да продължи да е усмихнатото и чаровно момченце, което радва своите родители. Нека всички дружно помогнем на фамилията му в събиране на нужните средства.

Светът е огромен, колкото усмивката на едно дете!

Дарителските сметки на Наско са:

ТИТУЛЯР: АТАНАС АНГЕЛОВ ВЪТЕВ

Банка: ДСК 

IBAN BG71STSA93000029461786 - BGN

BIC: STSABGSF

IBAN BG05STSA93000029461907 - EUR

BIC: STSABGSF

 

*Пресслужба на Окръжен съд гр.Пазарджик

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР