Отново фалшива реклама в интернет - този път злоупотребата е

...
Отново фалшива реклама в интернет - този път злоупотребата е
Коментари Харесай

Замесиха името на свещеник в разработването на лекарство за стави

Отново подправена реклама в интернет - този път злоупотребата е с името на духовник. В уеб страница се твърди, че отец Методи Корчев е създал и патентовал лекарство за стави.

„ Разбрах от близки и познати, че се върти някаква машинация. В навечерието на празника на Свети Николай те започнаха да ми звънят и да ми изпращат препратки със скрийншотове от интернет. Според тях аз съм измислил, лицензирал и патентовал лекарствен артикул “, разяснява отец Корчев.

Той не знае дали някой си купува този артикул.

„ За мен беше поразителен фактът, че някой злоупотребява с име на духовник като човек измислил лекарство. Нито съм учил медицина, нито се занимавам с билкарство “, уточни още отецът.

Екип на БТВ опита да си поръча лекарството. В хода на поръчката с нас се свърза търговец, който разпитва за признаците. Допълва, че цената се дефинира от курса на лекуване.

„ Цената има сега огромен промоция. Определя се от признаците и курса, който би трябвало да се изпише на самия пациент “, разяснява мъж в слушалката.

На коментар, че в уеб страницата написа, че лекарството е разработвано от отец, търговецът споделя, че няма такова нещо и има неточност.

Според отец Корчев няма неточност, а целенасочена машинация.

„ Този артикул даже не е лекарски, няма поизводител и няма разказани съставки. Няма да е занимателно, в случай че някой го поръча, с цел да се лекува, той даже може да му навреди “, разяснява Методи Корчев.

От Софийската света митрополия приканват хората да не се подвеждат от сходни реклами.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР