Отново е това време от седмицата, така че какво чакате?

...
Отново е това време от седмицата, така че какво чакате?
Коментари Харесай

Пъб тест на Daily Mirror: 20 въпроса, за да проверите общите си познания с нашите любопитни факти за закачане на мозъка

Отново е това време от седмицата, тъй че какво чакате? Издърпайте си стол, вземете късметлийската си писалка и се пригответе да бъдете изпитани по някои демонски занимателни любопитни обстоятелства.

Този петък ще ви завладеем с 20 изкусително сложни тематики, които сигурно ще завладеят мозъка ви тиктакащи запушвания. От епизодични телевизионни изяви на кралското семейство до емблематични английски шоколадови блокчета – и всичко останало сред тях.

Можете да очаквате да ви задават въпроси по отношение на текстовете на песните на шлагер групата Oasis, първото изтегляне на Национална лотария, И да разберете дали сте същински фен на бадминтона. Феновете на Potterheads и Peaky Blinders също ще получат шанса да огъват остарялото сиво вещество във кино блокбъстъри и отвън тях.

Така че, в случай че желаете да впечатлите другари и семейство с необятните си общи знания, няма по-добро време да покажете гениите си, като участвате в нашия пъб тест по-долу. Не забравяйте, че това е единствено игра, само че няма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР