Отново е изсипано голямо количество инертни материали в края на

...
Отново е изсипано голямо количество инертни материали в края на
Коментари Харесай

Наглост: За втори път замърсяват с купчини пръст зона до парк и детска площадка

Отново е изсипано огромно количество инертни материали в края на ул. “Богомил ", видя Plovdiv24.bg. Земната маса е на няколко купчини по цялото продължение на правата, която в никакъв случай не е била асфалтирана, макар че по нея всекидневно минават автомобил към този момент повече от 30 години.

Зоната е в непосредтсвена непосредственост до парк " Лаута " и до една от огромните детски площадки, на която доста деца играят.

Припомняме, че преди няколко месеца още веднъж имаше проблем с сходна купчина, като след сигнал на четец до медията ни,. 

И тогава и в този момент земната маса не е покрита и тя се вее от вятъра. По време на летния сезон, когато дъждовете така и така са малко, запрашеността е висока, противозаконното бунище в действителност утежнява обстановката.

Тогава съгласно информацията предоставена от администрацията към Plovdiv24.bg - Община Пловдив е безкомпромисна, когато става въпрос за нарушавания в региона на екологията и налаганите санкции са по-високи от препоръчаните в актовете. В съответния случай това е първо нарушение на компанията, спазили са предписанието и противозаконното бунище е отстранено незабавно след инспекцията на ПОИ. Въпреки че теренът е измит, на нарушителя ще бъде наложена санкция, като е допустимо да е по-ниска от препоръчаната.

В края на самата улица са изхвърлени чували с боклуци, което в действителност трансформира зоната в нелегално бунище.

Надяваме се след нашата повторна обява способените органи в лицето на Пловдивския общински инспекторат да си свършат работата и да създадат инспекция, както и да глобяват нарушителя съгласно съответните наредби, а освен на хартия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР