Отново бой между ученици, този път в училищният двор. Две

...
Отново бой между ученици, този път в училищният двор. Две
Коментари Харесай

Ужасяващо! Училищен бой между момчета в Монтанско, има тежко пострадал

Отново пердах сред възпитаници, този път в учебният двор. Две момчета от девети клас се нахвърлили с юмруци върху техен съученик, година по-голям от тях. Учител ги разтървал, само че битият е настанен в монтанската болница.

Боят сред учениците се случва в средата на предходната седмица – минути преди началото на седмия час в приблизително учебно заведение „Христо Ботев“ в град Брусарци.

„Той сутринта отиде жив и здрав на учебно заведение, а по-късно се прибира пребит“, споделя Велко Пелин, татко на битото дете пред Нова.

Синът на Велко, който е десети клас, бързал да излезе на двора, където се провеждал час на класа. На вратата се сблъскал с момче от девети клас.

„При бързината и при разминаването на вратата, ученикът, който в тази ситуация е пострадал и чиито родител ви е извикал, несъзнателно с раницата удря един от учениците от 9 клас. Деветокласника го наскърбява с нецензурна дума започваща с „П“, десетокласника му дава отговор със същата дума“, съобщи Асен Арсенов -директор на СУ „Христо Ботев“- гр. Брусарци.

Секунди по-късно момчето от девети клас догонва на двора другото дете и съгласно думите на шефа стартира да му удря плесници.

„Деветокласника му удря два шамара вследствие на което получава мощен ответен удар от ученика от десети клас и виждайки това нещо различен възпитаник от десети клас се включва и той“, твърди Асен Арсенов -директор на СУ „Христо Ботев“- гр. Брусарци.

Учител ги разтървава. А боят е сниман от видеокамера в учебното заведение, и записите към този момент са предадени на полицията. Бащата на битото дете няма пояснение какво е предизвикало експанзията.

„Разказа ми към този момент като го взех, че са му нанесли побой двамата съгласно него без да има никаква виновност. Едно от тези момчета, което е отговорното не му е за първи път, само че никой очевидно не е подавал сигнал“, показва Велко Пелин- татко на билото дете.

Именно нахвърлилото се момче преди е бил наказван със забележка поради държанието си. Предстои да бъде решено дали той и другият възпитаник, който му е помагал в багра, ще бъдат осъдени.

„Кой заслужава да бъде осъден с предизвестие за пренасяне в друго учебно заведение и кой да бъде изместен в друго училище“, съобщи Асен Арсенов -директор на СУ „Христо Ботев“- гр. Брусарци.

Десетокласникът е настанен в болница с мозъчно разтърсване, а татко му ще си търси правата в съда.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР