Отново агресия в училище, но този път във Видин. Шестокласник

...
Отново агресия в училище, но този път във Видин. Шестокласник
Коментари Харесай

Отново агресия в училище

Отново експанзия в учебно заведение, само че този път във Видин. Шестокласник е със счупена ръка след сдърпване с по-голямо дете в класната стая. Сестрата на потърпевшото момче също твърди, че е унизена.

" По време на междучасието деца от седми клас влизат в стаята на шестокласниците и един от учениците стартира да бие моя наследник, ползва му хватка, той пада на земята, а другото дете продължава да го рита в ребрата и ръцете. Един от съучениците на сина ми хваща седмокласника и го отделя от него ", изясни родителят на потърпевшото дете Росица Миленкова пред NOVA.

Седмокласникът Денис разказа какво се е случило: " Отидох и го попитах за какво е споделил, че желая да удрям другари на друго момче от махалата. И той ми отвърна: " Защото по този начин мога и желая да си го разреша ". Тогава потеглих да излизам и той потегля да ме удря в тил. Хванах го за лявата ръка и му направих подсечка. Спусках го леко надолу. Той стартира да си бие дясната ръка в пода. Последния път го е направил пред сестра си и сподели, че тогава го е заболяло най-вече ", сподели той.

Денис добави, че ученикът със счупената ръка е заплашил момче от неговия клас, че в случай че каже на някого, че си е удрял ръката в земята, ще набие и него.

Бабата на седмокласника обясни, че двете деца до момента не са имали спречквания, само че добави: " Имаше гласови известия, за които той ми беше споделил. Аз му отговорих, че това са техни, детски работи. Когато обаче стана този цирк, трябваше да отвръщам. Гласовите известия бяха вулгарни ", сподели тя.

Директорката на учебното заведение Теодора Ганчева разяснява, че тече процедура по изясняване на случая. Изискани са писмени пояснения от учениците, участвали в класната стая по време на спречкването. Уведомена е и Дирекция " Социално подкрепяне ". Седмокласникът, по избор на родителите, към този момент е изместен в друго учебно заведение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР