Относно заканите на ГЕРБ да не подкрепи бюджета в глава

...
Относно заканите на ГЕРБ да не подкрепи бюджета в глава
Коментари Харесай

Ива Митева: Мораториумът на цените на електрическата енергия трябва да падне много по-рано

Относно заканите на ГЕРБ да не поддържа бюджета в глава „ Земеделие “ Митева разяснява, че не е сюрпризирана.

Информацията към рецесията сред Украйна и Русия е притеснителна, разгласи заместник-председателя на Народното събрание Ива Митева в новозагорското село Еленово, където се включи в тържествата по случай Трифон Зарезан, заяви БНР. Тя не пожела да разяснява детайлности по тематиката и разгласи, че повече информация ще има на следващия ден, след Консултативния съвет по национална сигурност при президента Румен Радев. Тя разяснява и тематиките свързани с бюджета и мораториума върху цените на тока.

Относно заканите на ГЕРБ да не поддържа бюджета в глава „ Земеделие “ Митева разяснява, че не е сюрпризирана.

" Това не е никаква изненада. Мисля, че срокът за оферти по държавния бюджет изтича на следващия ден в шест часа. Колегите са се събрали сега в комисията по бюджет и финанси и работят по бюджета, по параметрите му. Знаете, че е доста мъчно, когато бюджетът е импортиран с някакви параметри, и по-късно да бъде доста изменен ".

Тя разгласи, че чака работещи решения от новия ръководител на Комисията по водно и енергийно контролиране.

" Аз мисля, че, за мораториума цените на електрическата сила приказваме нали, би трябвало да падне доста по-рано. Ние говорихме, че като изберем КЕВР и една две седмици по-късно мораториумът ще отпадне. Всички сме вперили взор в ръководителя на комисията и в членовете на комисията. Надявам се да съумеят да излязат от тази рецесия ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР