Относно възникналата инициатива за вот на недоверие към правителството по

...
Относно възникналата инициатива за вот на недоверие към правителството по
Коментари Харесай

БСП свиква Изпълнителното бюро, ще умува за вота на недоверие

Относно зародилата самодейност за избор на съмнение към държавното управление по тематика енергетика, на следващия ден привикваме Изпълнителното бюро на. Това разгласи пред публицисти заместник-председателят на парламентарната група (ПГ) на „ за България “ Георги Свиленски.

По-рано днес лидерът на „ “ разгласи, че са почнали съвещания за внасяне на избор на съмнение към кабинета поради политиката в бранш енергетика и към този момент имат поддръжката на „ “, а „ за България “ ще им отговорят откакто минат вътрешнопартийни процедури.

Позицията на по отношение на това държавно управление е ясна още от първия ден, още от образуването – ние не поддържаме държавното управление на,, " Продължаваме промяната- " (ПП-ДБ), съобщи Свиленски. Според него от ден първи това държавно управление е нездравословно за България.  

„ Излъгаха миньорите, излъгаха енергетиците, сложиха завършек на българската енергетика. Това се случи през днешния ден, това се случи през вчерашния ден “, разяснява още заместник-председателят на ПГ на „ за България “, представен от Българска телеграфна агенция.

Свиленски сподели, че териториалните проекти за обективен преход в петък не е трябвало да бъдат изпращани в Европейската комисия и да се прегледа предлагането на опозицията за пролонгация за внасянето им. " Криха се като мишки пет часа, стана 20:00 часа, изпратиха проектите и в този момент изясняват, че няма по какъв начин да бъдат преразглеждани, тъй като са изпратени ", разяснява той. Мисля, че е по-лесно да се предоговорят и да се пренапишат, в случай че са в София, а не в Брюксел, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР