Относно управителя на БНБ многократно заявихме, че кандидатът следва да

...
Относно управителя на БНБ многократно заявихме, че кандидатът следва да
Коментари Харесай

Рена Стефанова, ПП: Кандидатът за БНБ следва да бъде на всички членове на коалицията

" Относно шефа на Българска народна банка неведнъж декларирахме, че претендентът следва да бъде общ, на всички членове на обединението и в случай че подобен не може да бъде излъчен е редно до момента излъчените да бъдат оттеглени и да се търси консенсусна фигура, която да бъде призната от всички. Безпочвени обвинявания към Любомир Каримански не са отправяни от представители на " Продължаваме промяната ", няма неточност, която да отчетем ", съобщи в " Денят стартира " на Българска национална телевизия Рена Стефанова, народен представител от Политическа партия.

" Както се споделя вървят едни клюки, че някъде нещо се е случило обратно във времето, даже и то да не е правилно, добре е да няма такива клюки за индивида, който ще оглави Българска народна банка. Кандидатурата на Каримански ще се гласоподава, в случай че не бъде оттеглена ", добави Рена Стефанова.

По думите ѝ по доста неща ръководещата коалиция мисли еднообразно.
" Повод за напрежение по отношение на Република Северна Македония няма. Когато има 4 политически сили с покриващи се, само че не във всички сфери ползи, би могло да има различия, такива са налице, само че се случват и общи градивни неща ", добави Рена Стефанова.

Тя разясни, че отлагането на дебата за отстраняването на Иван Гешев е опит да се бави процедурата.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР