Относно напрежението около кмета на район Илинден“, Васил Терзиев каза,

...
Относно напрежението около кмета на район Илинден“, Васил Терзиев каза,
Коментари Харесай

Терзиев прехвърли топката на МВнР за честването на Деня на Съветската армия: Осигуряваме само безопасност

Относно напрежението към кмета на регион „ Илинден “, Васил Терзиев сподели, че трябвало да му се даде късмет

Процедурите при образуване на протест, на шествие, когато идва нота от Министерство на външните работи, когато идва искане за позволение за осъществяване на всеобщо мероприятие, са разнообразни. Държа да не се злоупотребява за политически цели и в случай че някой има искания да иде пред Министерство на външните работи.

Това съобщи кметът на София Васил Терзиев във връзка разрешението за честването на Деня на Съветската войска.

21 февруари 2024, 20:49

Скандално: Терзиев е разрешил на Митрофанова да чества съветски боен празник в София

„ Има доста съществено недоумение, в случай че някой желае да стачкува – да отиде пред Министерство на външните работи. В нота от там пишат: „ апелирам за вашето предписание за предприемане на съответните дейности по подготвеност “. В случая моите дейности по подготвеност са да бъде безвредно – да не сгазят някой, да не стъпчат цветята, само че моята подготвеност не е да разреша или да не разреша осъществяване на митинга “, сподели Терзиев.

„ Забранихме Луковмарш, само че там е друго, има разнообразни процедури, когато се провежда протест, шествие и други “, сподели столичният кмет. „ Моята позиция съм я заявявал неведнъж за това къде е Русия и къде е Украйна и че ние би трябвало да бъдем от вярната страна на историята “, сподели кметът. Той добави, че като администрация желаят да има улица на името на Алексей Навални и улица на името на Кристиян Таков.

Относно напрежението към кмета на регион „ Илинден “ Емил Бранчевски, Васил Терзиев сподели, че би трябвало да му се даде късмет „ да оправи нещата, от които са недоволни хората “.

„ Ако той не успее да отговори на упованията на хората, ще обсъдим какво следва “, уточни Терзиев. „ Дори да си смъква доверието, това не може да промени дали той е кмет или не. Не съм се чувал с него, имам си задоволително проблеми “, добави столичният кмет.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР