Относно дейността на временната комисия за Нотариуса, той коментира: Тези,

...
Относно дейността на временната комисия за Нотариуса, той коментира: Тези,
Коментари Харесай

Никола Минчев: Неразследването на казуса Нотариуса говори за те...

Относно активността на краткотрайната комисия за " Нотариуса ", той разяснява: " Тези, които би трябвало да проверяват, са тежко забъркани. Липсата на каквато и да е интензивност по тези проблеми свидетелства, че има проблеми със зависимостта. Такова е политическото време, че доста тематики излязоха на повърхността и подтиснаха тематиката за Мартин Божанов – Нотариуса и за Петьо Еврото. С това спада и публичния напън тези проблеми да се проверява от способените органи ". 

 

По думите му възлът по този проблем не е развързан. 

Той разяснява и проблема " Корал ". " Моето име също беше забъркано, само че то изскача по данните на един от документите. Аз не съм взел участие в подписването на Кирил Петков. За Лена Бориславова не мога да кажа. Има способени органи, които би трябвало да проверяват и открият дали има нарушавания, значимо е дали този проблем ще загуби своето внимание след изборите, в случай че това стане, ще се окаже, че е било просто един медиен фойерверк. Когато такива проблеми се вадят тъкмо преди избори наподобява, че са интензивно мероприятие ", изясни Минчев. 

 

Според него, с всеки сходен скандал, партиите " отвращават " гласоподавателите и това се отразява на изборната интензивност. 

" Връщането на масата за диалози става все по-трудно. След изброите отново ще сме сложени пред комплицирана политическа обстановка, в която намиране на политическо болшинство за сформиране на кабинет ще бъде доста значима, само че и доста комплицирана задача. Всички политически партии би трябвало да се фокусираме върху печеленето на доверие на гласоподавателите ", допълни Никола Минчев. 

 

" Не вземам участие в листите за Народно заседание. Смятам, че по този начин е по-често за българския гласоподавател, че, в случай че ме избере ще го съставлявам в Европейския парламент ", разяснява още Минчев, който оглави листата на ПП-ДБ за Европейския парламент.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР