Относно бюджета е редно Асен Василев да дойде и да

...
Относно бюджета е редно Асен Василев да дойде и да
Коментари Харесай

Борисов: Имаме забележки по бюджета, предложен от Асен Василев

" Относно бюджета е редно Асен Василев да пристигна и да каже какво мисли по някои тематики. Н яма да подлагам на критика бюджета в този момент, само че имаме забележки по него . Липсата на съдружно съглашение изисква първо да беседваме с него, да отстраним забележките и тогава дружно да понесем отговорност по този бюджет ". Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява пред кореспонденти преди началото на днешния пленарен ден плана за бюджет за тази година, който би трябвало да бъде признат до края на юли в Народно събрание.
" В неделя персонално се обадих на господин Денков и споделих какво ни тормози. Коректно е първо да беседваме с господин Василев тези дни и тогава да се произнесем. Българска социалистическа партия оповестиха, че няма да го поддържат, тъй като Продължаваме промяната към този момент не са лява партия ", добави ръководителят на ГЕРБ.

" Позицията на ГЕРБ се оцени високо в Брюксел и по тази причина се даде път на нашия претендент. Вторият претендент, господин Лорер, демонстрира какъв брой доста капацитет в България ", сподели още той във връзка избора на Илиана Иванова за български евро комисар.

Вижте още във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР