Отношенията в една връзка не могат да са напълно безоблачни.

...
Отношенията в една връзка не могат да са напълно безоблачни.
Коментари Харесай

Ето 4 правила за връзките, които ще ви направят щастливи

Отношенията в една връзка не могат да са изцяло безоблачни. Колкото и мощна и здрава да е връзката, постоянно могат да се появят проблеми. Характерите на сътрудниците в нея, събитията, пред които се изправят, проблемите, които изникват, мненията и методите, по които действате са единствено част от аргументите, които могат да провокират срив в връзките.
Намирането на точния метод във връзките не е лесна работа. Няма и точна формула, тъй като всеки човек и всеки идващ негов сътрудник са разнообразни и работят по друг метод в любовта. Въпреки това обаче има някои златни правила, които е добре да се съблюдават. Те дават опция за продължителност и мощна основа, върху която връзката да се крепи.
Кои са четирите правила за връзките, които е добре да бъдат спазвани?

1. Спрете да повтаряте едни и същи модели на връзки.
За да сте сигурни, че връзката, в която сте сега, има бъдеще и може да бъде задълбочена и развита добре във времето, спрете да прилагате едни и същи модели от предходните си връзки. Опитайте се да бъдете по-аналитични и гъвкави. Обръщайте внимание на сегашния си сътрудник и се вглеждайте в неговите особености на характера и личността. Тъй като всеки човек е друг няма по какъв начин да очаквате, че с едни и същи подходи към всеки човек нещата ще се получат по най-хубавия метод.

2. Знайте какво желаете, с цел да го получите.
Наистина е значимо да сте наясно какво желаете от връзката и живота си. Само по този начин ще можете да сте ясни и точни в посланията и изявленията си. Яснотата в това какво тъкмо желаете и очаквате от връзката си ще ви помогне да го получите.

3. Вашето благополучие зависи единствено от вас.
Едно златно предписание във връзките е да не очаквате, че сътрудникът ви ще ви направи щастливи. Големите упования слагат огромни условия към колегата, което значи и огромен прочувствен товар. Щастието зависи от вас самите. Ако възлагате тази отговорност на колегата си, има риск да влошите връзките си.

4. Прощавайте и давайте повече от себе си.
Прошката е мощно средство за поддържане на щастлива връзка. Ако таите яд и сте злопаметни, в случай че изваждате причини от минали нерешени разногласия и позволени неточности, това ще нагнетява напрежение във връзката ви. Също по този начин, в случай че не давате доста от себе си във връзката, това ще намали чувството за обич и единодушие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР