Отношенията с Република България са изключително важни, а ангажиментът за

...
Отношенията с Република България са изключително важни, а ангажиментът за
Коментари Харесай

Османи: Оставаме твърдо ангажирани с Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество

Отношенията с Република България са извънредно значими, а задължението за тяхното по-нататъшно подсилване е от необикновен интерес за по-нататъшното развиване на добросъседските връзки. Това написа министърът на външните работи на районен съд Македония Буяр Османи в приветствената депеша до българския външен министър по случай 3 март – Националния празник на България, заяви БГНЕС.
Република Северна Македония остава твърдо ангажирана с използването на Договора за другарство, добросъседство и съдействие, което е значим детайл в укрепването на доверието сред нашите жители, акцентира министърът. Той добавя, че „ пътят напред е посредством приемането и практикуването на европейските полезности, а участието в НАТО и предстоящото тясно съдействие в границите на Европейски Съюз в допълнение ще укрепят двустранните връзки ”.
 В Северна Македония: Османи позволи гаф, към този момент има рубрика българи във формуляра за преброяването В Северна Македония: Османи позволи гаф, към този момент има рубрика " българи " във формуляра за преброяването
Българските сдружения да изискат рубрика " българи " в границите на преброяването на популацията в Република Северна Македония. За това призо...
Подкрепата на Република България за евроатлантическата вероятност на Република Северна Македония значи сигурна поддръжка за нашите най-високи стратегически цели и е удостоверение на другарството сред нашите жители. Съвместното председателство на Берлинския развой тази година беше исторически миг с огромна символика, който сподели, че районът поема самодейността и отговорност за процесите, които дефинират неговото бъдеще.
Това беше удостоверение, че държава-членка на Европейски Съюз и страна претендент могат да работят дружно в полза на страните от района. Убеден съм, че единствено посредством непрестанно използване на сегашния метод дружно ще можем да преодолеем всички провокации и да осигурим изчерпателен прогрес за нашите жители. С това разбиране, още един път поздравявайки вас и жителите на вашата страна, приемете, уважаеми сътрудник, уверението в най-високата ми към Вас респект, се споделя още в приветствения адрес на Буяр Османи. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР