Отношенията с половинката са важна част от живота на всеки

...
Отношенията с половинката са важна част от живота на всеки
Коментари Харесай

Как да разберем дали не сме в toxic relationship?

Отношенията с половинката са значима част от живота на всеки представител на Gen Z поколението и имат огромно значение здравето, само че от време на време е доста мъчно да разберем дали се намираме в здравословна връзка. 

Редица изследвания демонстрират, че обществените взаимоотношения са основни както за психическото здраве, по този начин и за физическото. Gen Z-тата, които имат постоянни връзки с колегата си, имат по-добро здравословно положение, грижат се повече за здравето си и рискът от смъртност при тях е по-нисък. 

В тази публикация ще си отговорите на въпросите какви са характерностите на хубавичко връзка, по какъв начин да забележите признаците на евентуални проблеми и какво да предприемете, с цел да заздравите връзките с половинката си.

Важно е да запомните, че няма такова нещо като съвършена връзка. Отношенията сред двама сътрудници постоянно са микс от положителни и неприятни страсти. Това, което може да води връзката ви в позитивна посока, е да си признаете, че взаимоотношенията изискват работа. И двамата би трябвало да се стремите да поддържате връзката и да отстранявате проблемите в нея. 

Двойките постоянно прекарват доста време в разискване на това дали връзката им е нездравословна и не се замислят какво съставляват здравословните взаимоотношения. 

Ето няколко въпроса, които да си зададете:

    1. Имате ли си доверие един на различен?

    2. Уважавате ли се?

    3. Подкрепяте ли взаимно ползите и напъните си?

    4. Честни и открити ли сте един към различен?

    5. Умеете ли да отстоявате себе си?

    6. Говорите ли за своите усеща, очаквания, страхове и фантазии?

    7. Чувствате ли и изразявате ли любов, деликатност и обвързаност?

    8. Има ли тъждество и правдивост във вашите връзки?

Във връзките всеки има потребност от разнообразни неща – да вземем за пример някои търсят повече неприкритост и любов, в сравнение с други, само че в хубавичко връзка всеки получава това, от което се нуждае.

Инфо: https://www.verywellmind.com/all-about-healthy-relationship-4774802#%3A%7E%3Atext%3DHealthy%2520relationships%2520are%2520marked%2520by%2Cbuild%2520a%2520more%2520fulfilling%2520partnership

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР