Отношенията с мъжа ви са напрегнати? Децата са спрели да

...
Отношенията с мъжа ви са напрегнати? Децата са спрели да
Коментари Харесай

Съветите на мъдрата баба за здраво семейство

Отношенията с мъжа ви са напрегнати? Децата са спрели да слушат и въобще не зачитат мнението ви? Трябва нещо да се промени. И е добре да започнете да смяната със себе си. Прочетете препоръките на една мъдра баба към своята внучка преди сватбата й. Това са простички, само че в това време витално значими истини! Те ще ви оказват помощ да избягвате споровете в фамилията и да запазите любовта за дълги години.

1. Никога не се карай с мъжа си пред децата. Така няма да почитат нито теб, нито бащата. А в случай че децата престанат да почитат родителите, ще престанат и да слушат – и тогава ще дойдат проблемите.

2. Никога не командвай мъжа, по-добре направи по този начин, че той самичък да изиска това, което би трябвало да се направи.

3. Пази мира в дома. Учи се да прощаваш и първа да се помиряваш. Караниците, обидите и грубостта разрушават фамилията. Мирът в фамилията е по-ценен от всичко.

4. Никога не се прибирай у дома в неприятно въодушевление. Така ще разнесеш още повече “кал ”.

5. Не се опасявай и не мързелувай, а се учи. Децата на добре образованата, интелигентна, възпитаната жена са умни и възпитани. А умните деца имат по-голямо бъдеще и положителни фамилии.

6. Не ревнувай – ревността разрушава фамилията. Ако мъжът те обича, няма да ти изневерява, по тази причина пази любовта и уважението към брачна половинка си, тогава мъжът няма да върви другаде.

7. Готви постоянно вкусно и красиво, мъжът не е добитък, че да яде мръсотия.

8. Най-важното в фамилията е уважението един към различен. Има ли почитание, ще има и обич.

Инфо: webmiastoto

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР