Отношенията на Кирил Добрев с лидера на БСП Корнелия Нинова

...
Отношенията на Кирил Добрев с лидера на БСП Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Кирил Добрев: На Позитано палят свещи старите партньори да съберат 121 гласа

Отношенията на Кирил Добрев с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова са сериозни във връзка с дейности, които водят партията до по-нисък резултат на изборите. Това сподели пред бТВ Кирил Добрев, който още веднъж е член на Българска социалистическа партия, възобновен от съда. Той подлага на критика: " Българска социалистическа партия участваше в най-дясната коалиция, най-антируската коалиция и ръководство, което върна страната десетки години обратно - изгонени дипломати, спрян контракт с " Газпром ", България натрупа милиарди левове дълг ". За него България е употребена като опитно зайче.

Кирил Добрев разяснява, че при ръководството на обединението единствените кавги са били в Министерство на стопанската система, ръководено от Нинова и Методиев поради уволненията в ДКК, желанията за ръководство износа на оръжие и така нататък " Калоян Методиев е индивидът, основал спора сред президента Румен Радев и Корнелия Нинова, пренесъл се е и в Българска социалистическа партия. Може би има ревнивост, че левите хора харесват повече Радев, в сравнение с Нинова ", счита Добрев. 8000 гласоподаватели са напуснали Българска социалистическа партия и търсят опция на друго място, уточни той.

След изборите има единствено едно разпределяне на картите - проатлантическо ръководство, е мнението на Добрев. Той счита, че има " мощ и воля ГЕРБ и Политическа партия да се съберат и да създадат проевропейско ръководство, в което за жалост Българска социалистическа партия не намира място ".На " Позитано " сега палят свещи старите сътрудници да съберат 121 гласа, само че гласоподавателите са на друго мнение ", заключи Кирил Добрев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР