Отношенията между Софи Маринова и Гринго отдавна приличат на сапунен

...
Отношенията между Софи Маринова и Гринго отдавна приличат на сапунен
Коментари Харесай

Софка плаща по стотак на Гринго

Отношенията сред Софи Маринова и Гринго от дълго време наподобяват на сапунен сериал, само че това не пречи на фолк дивата и обичаният й да творят нови и нови сюжети, с които да изумяват почитателите. Оказа се, че Софка отпуска всекидневно по 100 лева на мъжа си Тодор Давидов – Гринго, а повода е повече от основателна - желанието й да укроти комарджийския му копнеж.

Мускулестият мачо, с който певицата съумя да подписа брак и да се разведе единствено за половин година, още веднъж е на цялостна издържка на гласовитата си брачна половинка, а в подмяна понякога го играе неин водач, написа "Уикенд ". "Софи му дава по малко пари всеки ден, тъй като Гринго беше мощно привързан към хазарта. Залагаше на футболни мачове, дърпаше ръчките на ротативките и ходеше по казина ", издават страховете на певицата от близкото й обграждане.

View this post on Instagram
A post shared by Софи Маринова (@sofi_marinova_official) on Jan 12, 2020 at 7:28am PST

След като се събра с Гринго, Софка спря да устоя цялата си многолюдна рода. Тя декларирала на тримата си братя и снахите си, че им стопира кранчето, тъй като има свое семейство. Това довело до съществени панаири във семейството, а родствениците на гласовитата звезда я нарекли "неблагодарница ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР