Отношенията между САЩ и Русия заради ситуацията в Сирия стигнаха

...
Отношенията между САЩ и Русия заради ситуацията в Сирия стигнаха
Коментари Харесай

Напрежението между САЩ и Русия заради Сирия расте

Отношенията сред Съединени американски щати и Русия поради обстановката в Сирия стигнаха нова точка на разтягане и съгласно мнозина са покрай скорошно разкъсване, откакто в две съвещания на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации по този начин и не се стигна до компромисно, стабилно решение.

Американският президент Доналд Тръмп към този момент намерено предизвести, че в разстояние на 24 до 48 часа Съединени американски щати ще вземе решение дали да не нанесе боен удар в Сирия поради хипотетичната химическа офанзива в град Дума.

След офанзивата в Хан Шейхун Съединени американски щати нападнаха сирийска военна база. Американският президент категорично сподели, че става въпрос за "зловеща офанзива против почтени сирийци в Дума " и че "става дума за човечеството - не може да се допусне да се случи ".



При разискванията в Организация на обединените нации Русия изрично се опълчи на американското предложение да има ново следствие за случилото се в Дума. Москва, посредством външния си министър Сергей Лавров, към този момент разгласи, че не са открити никакви доказателства за потребление на химическо оръжие в Дума. А

В телефонен диалог с немския канцлер Ангела Меркел съветският президент Владимир Путин насочи предизвестие за "спекулации и провокации ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР