Отношенията между Русия и САЩ може би са на по-ниско

...
Отношенията между Русия и САЩ може би са на по-ниско
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Отношенията Москва – Вашингтон може би са по-лоши отколкото през Студената война

Отношенията сред Русия и Съединени американски щати може би са на по-ниско ниво, в сравнение с са били през времето на Студената война .

Това съобщи съветският министър председател Дмитрий Медведев пред кореспонденти в Манила в коридорите на срещата на върха на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (АСЕАН), заяви ТАСС.

Медведев разяснява, че добре помни връзките сред Съюз на съветските социалистически републики и Съединени американски щати в края на 70-те и началото на 80-те години, като не е сигурен, че тогава те са били по-лоши от в този момент. Освен това, по думите му, тогава в Съединени американски щати не е имало закони за налагането на наказания против „ страни, които са врагове на Съединени американски щати “ . Медведев посочи, че Съединени американски щати считат Русия точно за зложелател.

Според съветския министър председател американските наказания против съветски физически и юридически лица по принцип не вредят на Русия , защото нейната стопанска система се е приспособила към рестриктивните мерки, а държавното управление разполага с нужните принадлежности за взимане на решения в непредвидени обстановки.

Трябва да се види какви други наказания ще наложи Вашингтон, сподели още той, само че предвижда надали ще се случи „ нещо ново “, защото съветските управляващи имат „ средствата да въздействат върху тази обстановка “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР