Отношенията между Русия и САЩ може би са на по-ниско

...
Отношенията между Русия и САЩ може би са на по-ниско
Коментари Харесай

Медведев: Отношенията между Русия и САЩ са по-лоши от Студената война

Отношенията сред Русия и Съединени американски щати може би са на по-ниско ниво, в сравнение с са били през времето на Студената война. Това съобщи съветският министър председател Дмитрий Медведев, представен от ТАСС.

Дмитрий Анатолиевич сподели пред кореспонденти в Манила в коридорите на срещата на върха на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (АСЕАН), че добре помни връзките сред Съюз на съветските социалистически републики и Съединени американски щати в края на 70-те и началото на 80-те години, като не е сигурен, че тогава те са били по-лоши от в този момент. Освен това, по думите му, тогава в Съединени американски щати не е имало закони за налагането на наказания против "държави, които са врагове на Съединени американски щати ".

Медведев посочи, че Съединени американски щати считат Русия точно за зложелател.

Според съветския министър председател американските наказания против съветски физически и юридически лица по принцип не вредят на Русия, защото нейната стопанска система се е приспособила към рестриктивните мерки, а държавното управление разполага с нужните принадлежности за взимане на решения в непредвидени обстановки.



Трябва да се види какви други наказания ще наложи Вашингтон, сподели още той, само че предвижда надали ще се случи "нещо ново ", защото съветските управляващи имат "средствата да въздействат върху тази обстановка ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР