Отношенията между Одел Бекъм-младши и НЙ Джайънтс са на точката

...
Отношенията между Одел Бекъм-младши и НЙ Джайънтс са на точката
Коментари Харесай

Бекъм иска трансфер, „овните” готови с оферта

Отношенията сред Одел Бекъм-младши и НЙ Джайънтс са на точката на замръзването. Уайд рисийвърът разгласи, че няма да стъпи на терена със синия екип без да е подписал нов контракт. Бекъм е в последната година от новобранския си договор, само че желае усъвършенствани финансови параметри, които да го създадат не просто най-скъпият състезател на поста в НФЛ. Продуктът на Луизиана стейт смята, че е редно да получава повече от Кърк Казънс, който подписа за $28 000 000 на сезон с Минесота!

Ръководството на НЙ Джайънтс реагира стремително и разгласи, че е готово да изслуша всяка една оферта за Бекъм. Но всички договаряния би трябвало да стартират от два избора в първия кръг на драфта: един тази година и един не по-късно от 2020-а.

Според информация на NBC Бекъм към този момент се е самопредложил на ЛА Ремс. Генералният управител на „ овните” Лес Снийд смята, че може да предложи положителни пари за идващите два сезона, само че обвързване оттатък 2019 година ще е проблем. ЛА имат налични $10 721 949 за идващия сезон, само че сумата не включва договорите на новобранците, които ще бъдат определени в драфта през април. За 2019 година „ овните” разполагат с $94 504 979, което ги слага на второ място измежду всички тимове в НФЛ. Това обаче е последният сезон, в който куотърбекът Джаред Гоф ще играе с новобрански контракт.
ЛА започнаха оформянето на „ Дрийм тийм”, привличайки корнърбековете Маркъс Питърс и Акиб Талиб, като заплатиха и $14 000 000 за услугите на Ндамокунг Су. Трансферите трансфораха „ овните” във любимец на букмейкърите освен за купата в НФК Запад, а и в цялата конференция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР