Отношенията между Николаос Цитиридис и естрадната легенда Георги Христов минават

...
Отношенията между Николаос Цитиридис и естрадната легенда Георги Христов минават
Коментари Харесай

Скандален чат между Георги Христов и Цитиридис втрещи феновете им! Гръка му пожела да умре от…

Отношенията сред Николаос Цитиридис и естрадната легенда Георги Христов минават всевъзможни граници. Неотдавна гръка се оплака, че е унизен от изпълнителя на „ Черно и бяло “, който му звънял мъртво пийнал измежду нощ.
Скандалът се задълбочава и даже можем да кажем, че ескалира с последната изцепка на двамата. Те си размениха остри реплики на персонално известие във „ Facebook “, а единият пожела на другия да почине от СПИН.

Виждаме по какъв начин Георги Христов е звънял на цитиридис, а по-късно написа: „ Достойно. Евтино, само че за боклука “. Ответната реакция е шокираща, защото някогашният водещ му пожелава нещо непоносимо. „ Дано да умреш от СПИН “, гласят думите му Георги Христов.
Някои хора упрекват Николаос, че е човек на хумора, а не знае по какъв начин да реагира на сходна преживелица. Други пък изрично не утвърждават държанието на артиста и си го изясняват само с казуса му с алкохола, който не е загадка към този момент за никого.
Със сигурност абсурдът сред двамата няма да утихне с този диалог. Предстои да забележим кой пръв ще си изпусне нервите и по какъв начин ще се изложат пред почитателите си, предава show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР