Отношенията между майка и дъщеря невинаги вървят по мед и

...
Отношенията между майка и дъщеря невинаги вървят по мед и
Коментари Харесай

Деми Мур, дъщеря й Талула Уилис и защо й е била сърдита цели три години

Отношенията сред майка и щерка не всеки път вървят без спънки, изключително когато майката е известна и обича да прави нелепости, а дъщерята е в сложна възраст.

Талула Уилис - една от дъщерите на Деми Мур и Брус Уилис, неотдавна разкри, че е имало интервал от близо три години, в които е била ядосана на майка си и не е поддържала никакви връзки с нея.

Това се случва по времето, когато актрисата желае дете от тогавашния си брачен партньор Аштън Кътчър, забременява, а по-късно помята в шестия месец - най-вероятно поради злоупотребяването с алкохол и медикаменти.

Днес Талула признава, че това е бил доста сложен интервал за нея и сестрите й и е посрещала Деня на майката с доста сълзи. Тя и сестра й Скаут не са приемали връзката на майка си с Кътчър и са се чувствали като че ли той им е лишил нещо, което им принадлежи. През този интервал по-малката Румър е останала единствен медиатор сред двете страни, написа Metro.

Талула се радва, че е намерила сили да елементарни на Мур и още веднъж да откри път към нея. Чуди се и какво би се случило, в случай че се срещне с 26-годишната Деми - " несъмнено ще се смеем доста ", счита девойка Уилис.

Сега тя благодари на майка си за всичко, на което я е научила, дефинира я като своя най-хубава другарка и не стопира да й се възхищава за това, което е. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР