Отношенията между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл винаги се поставят

...
Отношенията между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл винаги се поставят
Коментари Харесай

Изненадата на Кейт Мидълтън за Меган Маркъл

Отношенията сред Кейт Мидълтън и Меган Маркъл постоянно се слагат под огромна въпросителна. Винаги приказваме и за мълчешком състезание и тиха омраза посред им, макар че те не дават никакви признаци за сходни разтърсвания. Дори в противен случай - когато са дружно, наподобяват като две доста близки приятелки.

А какво е една другарка, в случай че не спретне запаметяващо се baby shower празненство?! Именно това счита да направи Кейт за Меган след няколко месеца. И е толкоз разчувствана от концепцията, че е почнала с подготовката много овреме.

 Снимка 387046

Принципно, празненствата преди раждането на едно бебе не са изключително на респект в кралския двор. Дори до преди години са били мълчешком неразрешени. Но цялостния развой на либерализация визира и тях и Маркъл умерено ще може да се събере с приятелките си, с цел да означи наближаващото раждане .

Херцогинята на Съсекс се чака да роди напролет на 2019 година, само че в по-конкретни периоди към този момент не можем да приказваме. Няколко седмици преди избрания термин в Кенсингтън ще настъпи празнична атмосфера , а основният провинен ще е Мидълтън, написа New Idea.

 Кейт Мидълтън открадна нещо от Меган Маркъл - ето какво
Какво си открадна Кейт Мидълтън от Меган Маркъл

Преписвачка

Тя е решена да направи празника на Меган един паметен, трогателен ден. Кейт е известна като цялостен перфекционист, по тази причина и ние, и околните й нямаме подозрение, че baby shower-a ще е блестящ. Още повече, че на него ще бъдат поканени и звездните приятелки на Маркъл като Серина Уилямс, Амал Клуни и Приянка Чопра .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР