Отношенията между Емануела и Иван Карастоянов от ден на ден

...
Отношенията между Емануела и Иван Карастоянов от ден на ден
Коментари Харесай

Емануела на път да съсипе брака на партньора си от „Денсинг старс”

Отношенията сред Емануела и Иван Карастоянов от ден дневно стават все по-горещи и буйни. Поне по този начин наподобява в очите на младия танцьор, който усеща невероятното привличане към секси партньорката си, макар, че е фамилен.

Иван изпитвал адско привличане към фолкаджийката, че дори бил подготвен да зареже законната си половинка и да заживее с нея. Според слуховете Емануела незабавно побързала да преспи с младока, а околните връзки межди двойката не останали скрити за журито и публикта. Даже феновете усетили заварката и към този момент наблюдават с интерес по какъв начин се развиват нещата.

Палавата фолк звезда бързо оплела младока в мрежите си и не я интересувал обстоятелството, че Карастоянов има млада брачна половинка Зорница, с която сключил брак преди една година. А преди 10 месеца тя му родила наследник Виктор. Мацката, която също е танцьорка, само че сега се грижи за бебето към този момент подозирала, че Иван  може да й изневери с певицата.

По време на осъществяването си на дансинга двойката се впусна в буен джайв. Като изиграха паметния танц от „ Криминале ” на Джон Траволта и Ума Търман. Емануела влезе в ролята със сексапилни придвижвания и вместо русата си грива постави черна перука, с цел да е близо до облика на актрисата. Журито направи някои забележки към фолк певицата, само че тя индиферентно продължи да се натиска с колегата си.

А феновете като един избухнаха с коментар: ”Тия двамата, напряко ще се изядат с взор и освен на дансинга! ”

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР