Отношенията между Диляна Попова и Асен Блатечки са тема, обсъждана

...
Отношенията между Диляна Попова и Асен Блатечки са тема, обсъждана
Коментари Харесай

Диляна Попова разкри за отношенията с баща си

 Отношенията сред Диляна Попова и Асен Блатечки са тематика, обсъждана постоянно в последните няколко години, защото звездната двойка ту се събираше, ту се разделяше, до момента в който най-после не реши дефинитивно да свие фамилно гнездо. По-интересният въпрос обаче, се оказа по какъв начин гледа на всичко това бащата на изкусителната хубавица - Красимир Попов.

Феновете на брюнетката нееднократно са коментирали в обществените мрежи, че надали Красимир Попов е доста очарован от фрапантните обрати в връзките й с артиста. Ще останете сюрпризирани обаче, каква в действителност е истината.

Оказва се, че даже когато преди години Диляна беше атакувана съществено с обвиняване, че е развалила фамилията на Асен Блатечки, татко й я е подкрепял за всяко решение, обвързвано с възприятията й към Асен Блатечки.

Подкрепата му се засилила още повече, откакто той публично се раздели със брачната половинка си и майка на щерка му Катерина. Дори споделял, че той е татко за образец и на двете си деца, а за Диляна - опора и ентусиазъм.

Попов даже е споделял, че Диляна му се карала, когато четял за нелепостите, които някои медии тиражират за семейството – изключително за лъжите, че той бил скаран с дъщеря си. Апетитната брюнетка е категорична, че е имала щастливо детство, въпреки че фамилията й е било напълно непретенциозно. Майка й, татко й и сестра й постоянно са я подкрепяли морално в житейските й решения, написа " Стандарт "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР