Отношенията между Алекс и Дани Петканови за пореден път потвърждават,

...
Отношенията между Алекс и Дани Петканови за пореден път потвърждават,
Коментари Харесай

Петканови пак пред раздяла

Отношенията сред Алекс и Дани Петканови за следващ път удостоверяват, че са почтени за сапунен сериал. Двамата ту се събират, ту се разделят, а "лично пространство " от дълго време не дефинира връзките им, тъй като всичко се споделя в обществените мрежи.

Май двамата още веднъж са в обтегнати връзки, за което подсказа още при започване на годината Лудия кореспондент в профила си. Освен това двойката не се е показвала от много време дружно - от месец и половина, а преди, както знаем, бяха тъкмо противоположното.

"Красива си, само че очите ти излъчват горест ", пишат почитатели под последните фотоси на Алекс, а тя признава, че има проблеми от персонално естество, само че не конкретизира защо тъкмо става въпрос.

"В момента диря себе си, колкото и да звучи нереално. В живота ми се случват събития, които ще го трансформират неизбежно в близко бъдеще. Аз имам вяра, че е за положително ", разяснява Дани Петканов, а от излиянията му стана ясно, че е изпаднал в меланхолия и се пробва да осмисли съществуването си по някакъв метод. Поради тази причина е почнал и благотворителна акция – през идващите 12 месеца той ще подарява 10% от рекламните си възнаграждения за добра идея.

Припомняме, че предходната година по същото време звездната двойка още веднъж бе пред бракоразвод, като след откровенията им в мрежата стана ясно, че са се изпокарали за пари. Даниел страдал, че Александра изкарва повече от него и това подтискало самочувствието му на мъж.

Дългокраката хубавица работи като модел и инфлуенсър, от което натрупа и тлъсти пачки в банковата си сметка. Популярността обаче я застигна, откакто се омъжи в шоуто "ВИП Брадър ", тъй като преди този момент въобще не беше толкоз търсена.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР