Oтношението ми с мъжете е било като опустошено заради липсата

...
Oтношението ми с мъжете е било като опустошено заради липсата
Коментари Харесай

Певицата Сабрина Салерно: Баща ми ме призна едва преди 7 г. след ДНК тест

„ Oтношението ми с мъжете е било като опустошено поради неналичието на татко ми в моя живот, нямам думи да обясня по какъв начин всичко това ми е повлияло ”, споделя в изявление за римския ежедневник „ Месаджеро ” диско звездата от 80-те години Сабрина Салерно.

Италианката, която се прочу с шлагера си Boys Boys и със сексапилните си форми, споделя за сложните си връзки с татко си, който дълги години въобще не е желал да я признае за щерка.

„ На 47 г.направих ДНК тест, тъй като той споделяше, че не съм му щерка ”, твърди 54-годишната Сабрина. През 2009 година тя се среща за пръв път със сестра си Мануела, психоложка, която й написа, и по-късно двете се срещат. „ Чакала съм я цялостен живот ”.

„ В един миг татко ми стана родител на момченце, тъкмо когато сестра ми стана майка и очакваше от него да играе ролята на дядо, а не да се появи с ново братче ”.

Според Сабрина през 2019 година тя най-сетне подобрила връзките с татко си и двамата почнали да си приказват, само че 4 месеца по-късно той умрял. „ Мисля, че е по-добре да простиш, само че да направиш това вътрешно в теб, а освен на думи, е доста мъчно ”, споделя певицата.

 

Днес тя се връща с ново шоу по италианската телевизия – по канала ТВ 8. Въпреки че беше звезда в диско музиката през 80-те и 90-те години, Сабрина е търсена и през днешния ден. Програмата й е цялостна с задължения до май 2023 година Блондинката е доста дейна и в другите обществени мрежи, където има общо над 2 млн.последователи и където не стопира да демонстрира съвършените си форми. Казва, че фотосите й ги вършат нейните приятелки.

„ Открай време съм фанатик на тематика физическа форма. Прекарвам доста часове във фитнеса и салоните за хубост. Хубостта на 25 г.е подарък.Но по-късно, в случай че не водиш здравословен живот, стартират проблемите. Аз постоянно съм водила подобен живот, тъй че през днешния ден, на моята възраст, мога да кажа, че се одобрявам повече оттогава. По-уверена съм като жена, по-иронична съм и съм по-спокойна ”

„ За мен хубостта е била постоянно нож с две остриета. От една страна, ми е помогнала ужасно доста.От друга, ме е затворила като в клетка... С течение на времето съм станала доста по-твърда и непоколебима в позициите си. Няма приблизително състояние. Скоро се скарах грубо със брачна половинка ми (бизнесменът Енрико Монти, на 54 година, с който е женена от 2006 г.и има 18-годишен наследник Лука Мария – бел.а.), тъй като считам, че в света 80 на 100 от нещата са отрицателни, а 20 – положителни. Той е оптимист, а аз – не ”, споделя още Сабрина.

Днес тя работи върху нов диск. Певицата признава, че огромната неточност в работата й била, че поверила ръководството на бизнеса си на непочтен човек, още до момента в който била 17-годишна. „ Този музикален сътрудник ми е лишил милиони евро ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР