Отношението към онзи вътрешен глас, наречен интуиция, е различно. Според

...
Отношението към онзи вътрешен глас, наречен интуиция, е различно. Според
Коментари Харесай

Какво представлява ИНТУИЦИЯТА и как да я употребяваме правилно

Отношението към оня интуиция, наименуван вътрешен глас, е друго. Според едни тя има оказва помощ да вземат значими решения, други я отхвърлят, тъй като просто не са се научили да я чуват, трети считат, че това е разсъдъкът им, а не нещо друго. И отсам идва въпросът какво в действителност е интуицията – необяснима дарба или добре квалифициран мозък.

Според духовните учители интуицията е част от нашето схващане. Тя е обвързвана с подсъзнанието, с всичко това, което не осъзнаваме, само че в действителност сме, желаеме и вършим. Тя е нашият интуиция, който се задейства постоянно в верния миг, стига единствено да го чуем. Интуицията е чувство, което ни предизвестява за нещата, които следва да ни се случат. Тя може да ни направлява и помогне да променим живота си към по-добро, стига да имаме куража да я послушаме.
 Това са зодиите със страхотна вътрешен глас! Това са зодиите със страхотна вътрешен глас!
Определено някои зодиакални знаци имат доста по-голям шанс с развитата си вътрешен глас си от други и усещат всичко на напълно друго нив...

Хората, които не имат вяра в силата на интуицията, настояват, че разсъдъкът им се опълчва с нея, защото поради него те мъчно я възприемат. Въпреки това, даже да не вярвате в нея, не пречи да употребявате интуицията си. В известна книга за интуицията се загатват редица образци за известни и авторитетни предприемачи и хора, които движат делата си с разсъдъка, само че най-хубавите хрумвания им идват непринудено, като че ли инцидентно. Понякога те се отхвърля от попрището си и се насочват към друго, радикално друго просто ей по този начин. После са признателни, че послушали този собствен инстинкт, който в действителност е бил тяхната вътрешен глас. Това е способността ни за друго мислене, което другояче не бихме си разрешили.

Някои хора дефинират интуицията като част от разсъдъка ни. Казват за нея, че съставлява насъбран потенциал от познания, които даже не осъзнаваме, че имаме, до момента в който не се появи моментът да ги използваме. Мозъкът получава доста информация всеки ден и част от нея отива на място, за което не подозираме, че съществува. В подобаващия миг тя просто излиза оттова и ни разрешава да я използваме.

Може да извършите няколко извършения, в случай че се чудите какъв брой мощно развита е вашата вътрешен глас.

Вземете лист и химикал, оставете уединено със себе си, в цялостна тишина. Запишете всичко, което ви мине през мозъка, колкото и безсмислено да ви се коства. Това са мисли, които сигурно ще ви потрябват и значат нещо, само че може би няма да го разберете незабавно.
 Вашата вътрешен глас е безпогрешна в случай че сте тази зодия! Вашата вътрешен глас е безпогрешна в случай че сте тази зодия!
Шестото възприятие и добре развитата вътрешен глас е потребна линия и някои хора са надарени с това доста повече от други. Това им оказва помощ да пре...

Когато заспивате, мислете за нещо, което ви тревожи, за въпрос, който ви кара да се колебаете по какъв начин да постъпите. Мислете настойчиво за това, до момента в който заспите. На сутринта вижте дали инцидентно (или не) към този момент имате отговор на този въпрос.

Отидете на умерено място и останете сами със себе си. Вдишайте, издишайте, затворете очи като при медитация. Мислете за проблем, който ви мъчи или за решение, което се пробвате да вземете. Мислете за него в картини, визуализирайте. Оставете мозъка ви да ви заведе до търсения отговор, който ще получи в облик.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР