Отнетият боксов лиценз на Кубрат Пулев за щата Калифорния не

...
Отнетият боксов лиценз на Кубрат Пулев за щата Калифорния не
Коментари Харесай

Още една причина за това да няма мач Джошуа - Пулев

Отнетият боксов лиценз на Кубрат Пулев за щата Калифорния не е единствената причина за това българските почитатели да не могат да се насладят на мач сред него и международния първенец Антъни Джошуа на 1 юни в “Медисън Скуеър Гардън” в Ню Йорк.

Както е известно, британецът си търси незабавно нов противник, откакто Джарел Милър даде позитивна проба за допинг. Кобрата бе един от 16-те боксьори, с които мениджърът на Джошуа Еди Хърн организира прелиминарен диалог. Той обаче получи негативен отговор от промоутъра на българина - Боб Аръм.

Днес американските медии разкриха още една причина за невъзможността да има мач Джошуа - Пулев. Тя е здравословна и е обвързвана с аркадата над веждата, която Кобрата получи в мача с Богдан Дину. Оказа се, че съгласно разпоредбите на Атлетическата комисия на щата Ню Йорк би трябвало да мине несъмнено време от заздравяването на сходна тежка рана, с цел да получи лиценз за борба на територията му.

Самият Пулев през октомври се би с Хюи Фюри, който излезе на кръга в “Арена Армеец” с незараснала напълно аркада, получена по време на един от спарингите му две седмици преди мача с Кобата. Британецът даже се опита да отсрочи борбата, само че от IBF му дадоха отговор, че ще загуби шанса да се бори за претендентското място. Така той се качи на кръга, само че още във втория рунд Кубрат му отвори аркадата
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР