Отминаващата вече 2019 година остави тежки раздели в светските среди.

...
Отминаващата вече 2019 година остави тежки раздели в светските среди.
Коментари Харесай

Златка смени Миро с фитнес инструктор, Енчев и Теди се разделиха със съобщение, Райна пак сама, Кобрата би шута на Андреа и още за разделите на 2019-а

Отминаващата към този момент 2019 година остави тежки раздели в светските среди. Едни от най-здравите фамилии и дългогодишни връзки са към този момент в историята, написа Телеграф. 

В началото на годината Златка Димитрова се радели с бащата на детето си Миро. Двамата доста пъти са се разделяли и събирали, само че този път бе дефинитивно. Каква е повода по този начин и не стана ясно. Това бе една от най-изненадващите раздели, защото Миро се разведе със брачната половинка си поради Златка. По-късно изгубиха бебе, което ги сплоти още повече и откриха сили да продължат напред. Димитрова към този момент намерено показва любовта си с фитнес инструктора Кирил Танев.

Пластичният хирург доктор Ангел Енчев и моделът Теди Велинова също сложиха завършек на брака си. След осем години дружно те взеха решение да продължат живота си поотделно. Д-р Енчев отхвърли слуховете, че раздялата им е поради трети човек.

Григор Димитров и Никол Шерцингер сложиха завършек на връзките си през февруари. За първи път Гришо удостовери публично  информацията щом се завърна в България. Той сподели, че няма половинка до себе си и фокусът му е ориентиран другаде.

Кубрат Пулев и Андреа също се разделиха изненадващо. Това стана ясно от пост на певицата в инстаграм. След това в изявление Кобрата също удостовери, че са се разделили. До този миг и двамата не са показали нова половинка, въпреки че слуховете разнасят, че Кобрата е щастливо влюбен.

Модната шефка Ивет Григорова е в обтегнати връзки с към този момент някогашния си мъж, откакто го заряза поради по-младият от нея предприемач Атанас Минев. Любопитно е, че даже щерка й Луиза Григорова не утвърждава новата връзка на майка си.

С величествен скандал и полиция се разделиха Райна и ММА боецът Валери Тюлеков . Тюлеков взел телефона и ключовете от колата на Райна след шумна свада. Тя го наклеветила на полицията и там словесният екшън траял. Взаимните им обвинявания са срамни и позорни. Двамата бяха гаджета към година и изглеждаше, че връзката им е безоблачна.

Само три месеца след обилната женитба, която подвигнаха Софи Маринова и Гринго, двамата се разделиха. В края на юни в съда в Етрополе двойката се разведе по взаимно съгласи. Говореше се, че Гринго постоянно пребивал певицата и това е причина за развода. Изненадващо за всички единствено месец по-късно Софка му елементарни и разгласи, че във всяко семейство има проблеми и тя е решила да му даде късмет.

Голяма изненада бе раздялата на Божинов и Биляна Дол. Сръбкинята разгласи това в профила си в обществените мрежи и показа, че се разделя с футболиста след поредност изневери, само че повече не може да търпи да бъде унижавана. Но след няколко седмици стана ясно, че любовта е по-силна и Дол се върна при Божинов.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР