Отминаха дните, когато жените не само не бяха чували за

...
Отминаха дните, когато жените не само не бяха чували за
Коментари Харесай

„Не мога да си извадя тампона! Какво да правя?“ Истински проблем ли е или просто фобия?

Отминаха дните, когато дамите освен не бяха чували за тампона, само че употребиха по време на месечния цикъл превръзки от лиглин

Критичните дни към този момент са доста по-лесни за прекарване, с помощта на тампона, който през днешния ден е част от арсенала на доста девойки и дами. И в случай че младите девойки, които от скоро имат цикъл , нямат проблеми с превръзките, тогава доста от техните страхове са свързани с тампоните. „ Не мога да си извадя тампона! “ е най-често срещания от тях.

Може ли тампона да остане в тялото?

Само тези, които са пропуснали часовете по анатомия в учебно заведение, могат да си зададат въпроса дали тампонът може да заседне вътре. Вагината е с дълбочина към 10-13 см и приключва с шийката на матката , в която отворът е толкоз дребен, че с изключение на дребни сперматозоиди, нищо друго не може да премине по-навътре.

Диаметърът на шийката на матката е единствено към 25 мм, до момента в който диаметърът на тампона е минимум 1,2 см. Да, шийката на матката се отваря до 10-12 см, само че единствено по време на раждане. Входът на цервикалния канал също леко се уголемява по време на менструация, само че не толкоз, че тампонът да премине и през него.

Защо тогава тампона не може да се махне?

Може би има разкъсване на конеца и няма нищо, което да се дръпне извън, с цел да премахнете тампона. Понякога девойките не помнят да извадят предходния тампон, до момента в който слагат нов. Тогава е просто невероятно употребяваният хигиеничен артикул да напусне влагалището самичък. Може да остане вътре няколко дни и под въздействието на телесната температура кръвните кафези стартират да се разлагат и се появява неприятна миризма.

Ако все пак заседналият тампон стартира да се разлага, първото нещо, което би трябвало да извършите, е да го извадите и да измиете добре влагалището. Но когато във влагалището има два тампона едновременно, е мъчно да не се усетят: във всеки случай поражда дискомфорт. Понякога младите дами, които не помнят за менструацията, обичат да вършат секс с тампон вътре и, несъмнено, вероятността сътрудникът да не забележи трудността, въпреки и дребна, съществува.

Какво да извършите, в случай че тампонът е затънал надълбоко по време на сексуален акт?

Просто го извлечете, както е разказано по-долу. Но от време на време даже най-чистите девойки , които доста добре знаят, че тампонът не може да остава в тялото повече от 4-6 часа, се паникьосват, не намирайки мечтаната връвчица при идната замяна. Ако тампонът не е открит по време на палпация, той просто се изплъзнал незабелязано в тоалетната. За по-голямо успокоение към момента можете да посетите гинеколог, даже единствено с цел да изслушате лекция за това по какъв начин вярно да употребявате продуктите за персонална хигиена по време на сериозните дни.

Ако тампонът е затънал, какво да върша?

Понякога може да е мъчно да се отстрани тампон. Например, когато се скъса конецът. Но даже и връвта да я няма, тампонът не може по никакъв различен метод да излезе от влагалището, с изключение на на открито.

Как да премахнете тампон вкъщи, в случай че е затънал?

Струва си да изчакате менструалния поток, с цел да се накисне хигиеничния артикул. След това би трябвало да седнете комфортно на тоалетната или да клекнете, да отпуснете мускулите на влагалището и да издърпате.

Ако няма конец, задоволително е единствено да стиснете добре тазовото дъно: мускулите сами ще изтласкат непознатото тяло. Може да си помогнете с пръсти: измийте ръцете със сапун и вода, напипайте тампона във влагалището и просто го извадете. Ако към момента не може да го извадите сами, свържете с гинеколог: процедурата за изкарване на заседналия тампон ще отнеме няколко секунди.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР