Отмина първият летен месец и дори у нас да не

...
Отмина първият летен месец и дори у нас да не
Коментари Харесай

Летните богини на изминалия месец: вижте Джесика Частейн, Дженифър Лоурънс и още най-добри визии

Отмина първият летен месец и даже у нас да не усещаше напълно подобен, на аления килим стана много горещо. Време е да създадем равносметка кои са виновниците за това!

Както ще видите и по-нататък, през юни доминираха визии в бяло и черно , само че може да разчитаме на Джесика Частейн да внесе многообразие с по-ярък цвят. За играта си в пиесата „ Къща за кукли “ 46-годишната звезда беше номинирана за Най-добра актриса на премиите „ Тони “ и се появи на церемонията с рокля Gucci в няколко нюанса жълто .
 Джесика Частейн донесе лятото на премиите „ Тони “  Джесика Частейн донесе лятото на премиите „ Тони “  Джесика Частейн донесе лятото на премиите „ Тони “  Джесика Частейн донесе лятото на премиите „ Тони “
Наметалото освен отива на сходен модел без презрамки, само че и придава още по-величествено лъчение на Частейн, приключено с колие Gucci. Вижте фотоси в галерията горе.

Ребека Фъргюсън направи завръщането си под прожекторите за „ Мисията невъзможна 7: Пълна отплата “. Световната премиера на кино лентата се състоя в Рим, само че визията на 39-годишната актриса за последвалото събитие в Лондон се оказа по-доброто попадение.
 Като водна богиня: Ребека Фъргюсън на „ Мисията невъзможна 7 “ в Лондон  Като водна богиня: Ребека Фъргюсън на „ Мисията невъзможна 7 “ в Лондон  Като водна богиня: Ребека Фъргюсън на „ Мисията невъзможна 7 “ в Лондон  Като водна богиня: Ребека Фъргюсън на „ Мисията невъзможна 7 “ в Лондон
Бялата рокля с асиметрични детайли е част от булчинската сбирка на Vivienne Westwood за пролет 2023 година  С елемента на корсет и ефекта на наслоение в долната част се основава чувството за антична склуптура. Мокрият резултат при косата добавя перлите, които са част от роклите, и придава тип на излязла от морето богиня .

Последната глава от поредицата Индиана Джоунс към този момент е по кината, а премиерата в Лондон беляза най-хубавата визия на Фийби Уолър-Бридж от събитията в чест на кино лентата. 37-годишната английска актриса, която играе племенницата на именития археолог, облече модел от сбирката висша мода на Ashi Studio за пролет 2023 .
 Фийби Уолър-Бридж с елегантна визия за премиерата на „ Индиана Джоунс и реликвата на ориста “ в Лондон  Фийби Уолър-Бридж с елегантна визия за премиерата на „ Индиана Джоунс и реликвата на ориста “ в Лондон  Фийби Уолър-Бридж с елегантна визия за премиерата на „ Индиана Джоунс и реликвата на ориста “ в Лондон  Фийби Уолър-Бридж с елегантна визия за премиерата на „ Индиана Джоунс и реликвата на ориста “ в Лондон
Мрежестата рокля в сребристо, съчетана с мантия, която покрива ръцете като ръкави, е съвършеният баланс сред смело и секси, от една страна, и елегантно и изтънчено, от друга .

След появяването си в Кан по случай два нови свои кино лентата Дженифър Лорънс се погрижи за положителното място в боксофиса на друго заглавие със свое участие – комедията „ Без неприятни усеща “, появявайки се на редица министър председатели. Трудно е да избереш коя е най-сполучливата ѝ визия през юни, по тази причина в галериите долу може да разгледате цели 3 прелестни появи на 32-годишната актриса , а преценката оставям на вас.
 Дженифър Лорънс е стилна в Dior за лондонската премиера на „ Без неприятни усеща “  Дженифър Лорънс е стилна в Dior за лондонската премиера на „ Без неприятни усеща “  Дженифър Лорънс е стилна в Dior за лондонската премиера на „ Без неприятни усеща “  Дженифър Лорънс е стилна в Dior за лондонската премиера на „ Без неприятни усеща “  Дженифъл Лорънс в Givenchy за немската премиера на новия си филм  Дженифъл Лорънс в Givenchy за немската премиера на новия си филм  Дженифъл Лорънс в Givenchy за немската премиера на новия си филм  Дженифъл Лорънс в Givenchy за немската премиера на новия си филм  Видение в бяло: Дженифър Лорънс с рокля Dior в Ню Йорк  Видение в бяло: Дженифър Лорънс с рокля Dior в Ню Йорк  Видение в бяло: Дженифър Лорънс с рокля Dior в Ню Йорк  Видение в бяло: Дженифър Лорънс с рокля Dior в Ню Йорк
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР