Отменен полет на двойка от Оклахома Сити, която бе на

...
Отменен полет на двойка от Оклахома Сити, която бе на
Коментари Харесай

Двойка сключи брак в самолет заради отменен полет

Отменен полет на двойка от Оклахома Сити, която бе на път за Лас Вегас, докара до сватбата им на борда на аероплан на Southwest Airlines.

Пам Патерсън и Джеръми Салда са резервирали неделен полет до града на прегрешението и са решили да пътуват в сватбените си тоалети, с цел да бъдат подготвени да сключат брак в сватбения параклис в 21 часа, написа UPI.

Двойката идва на интернационалното летище Далас Форт Уърт, с цел да хване свързващия си полет до интернационалното летище Хари Рийд в Лас Вегас, само че след многочислени закъснения им е обявено, че полетът им е анулиран.

Друг пасажер на име Крис, който също се пробва да пътува от Далас до Лас Вегас, ги чува да разискват усложнението си и разкрива, че е ръкоположен чиновник и би желал персонално да им помогне в Лас Вегас.

Тримата резервират последните три оставащи места в полет на югозапад от летище Далас Лав Фийлд до Лас Вегас и употребяват кола за споделено пътешестване, с цел да стигне от едното летище в Далас до другото.

Докато се качва на новия полет, водачът капитан Гил видя, че Патерсън носи сватбена рокля и я разпитва.

„ Пам изясни историята им и се пошегува с капитан Гил, че просто би трябвало да се оженят по време на полета ", се споделя в обявата на самолетната компания във Фейсбук.

Екипажът украсява зоната за пасажери с ленти за тоалетна хартия. Стюардеса на име Джули е се нарежда като шаферка, а професионален фотограф, който инцидентно е бил на същия полет, вади фотоапарата си, с цел да документира церемонията.

Друг пасажер минава със остаряла тетрадка през пасажерите, с цел да я подпишат с пожелания и номера на местата си, която след това е дадена на булката и младоженеца като спонтанна книга за посетители.

Едва ли някой от пасажерите или чиновниците на самолетната компания в миналото ще не помнят...

Превод: GlasNews

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР