Отмъстителите: Война без край със сигурност ни заинтригува. Все пак

...
Отмъстителите: Война без край със сигурност ни заинтригува. Все пак
Коментари Харесай

Всичко, което знаем за Играч първи, приготви се

" Отмъстителите: Война до безкрайност " сигурно ни заинтригува. Все отново на едно място се събират всички супергерои, а за някои от тях това ще бъде за финален път. Но до премиерата на кино лентата остава повече от месец, по тази причина ще се спрем върху нещо друго, което също дава обещание да бъде доста забавно.


" Отмъстителите: Война до безкрайност " надмина " Черната пантера "

Макар и повече от месец преди премиерата

Става въпрос за " Играч първи, подготви се " , а една от аргументите да бъде доста обещаващ е фактът, че негов режисьор е Стивън Спилбърг . Филмът е по едноименния разказ на Ърнест Клайн , който излезе през 2011 година

 Интересни обстоятелства към
Всичко, което знаем за " Черната пантера "

Какво би трябвало да знаем за кино лентата, дни преди премиерата му

По персонално гледище на Спилбърг, Джийн Уайлдър е трябвало да вземе присъединяване във кино лентата, само че за жалост това по този начин и не се случи, тъй като през 2016 година артистът си отиде от този свят на 83-годишна възраст. Една от емблематичните му функции бе във кино лентата " Шоколадовата фабрика на Уили Уонка " (1971 г.)

 Джийн Уайлдър в

Джийн Уайлдър в "Шоколадовата фабрика на Уили Уонка "

Първоначалните проекти са били премиерата на кино лентата да бъде на 15 декември 2017 година, само че тя е отсрочена, с цел да се избегне смазващата конкуренция на " Междузвездни войни: Последните джедаи " , който дебютира на 15 декември.

 Вижте изтритата сцена с Том Харди от
Вижте изтритата сцена с Том Харди от " Междузвездни войни: Последните джедаи "

Том Харди е щурмовак

Това ще бъде едвам третият филм, режисиран от Стивън Спилбърг, който ще бъде с композитор друг от Джон Уилямс. За музиката към кино лентата се е погрижил различен кино композитор - Алан Силвестри.



" Играч първи, подготви се " ще бъде първият научно приказен филм на Спиилбър след " Война на световете " (2005 г.)., както и първата продукция, която режисьорът реализира за Warner Bros. Pictures след " A.I. Изкуствен разсъдък " (2001 г.).

 Снимка 346754

Според IMDb, самият Стивън Спилбърг споделя, че това е най-трудният, който е режисирал след " Чeлюсти " (1975 г.) и " Спасяването на редови войник Райън " (1998 г.).


" Дедпул 2 " с нов филмов откъс

Райън Рейнолдс събира стабилен тим

" Играч първи, подготви се " звучи много познато, нали. Името на кино лентата е въодушевено от същата фраза, която участва в класическите видео игри.

 Снимка 346756

Споменахме името на Стивън Спилбърг умопомрачително доста пъти, само че последно за него - това ще бъде 33-тият филм, режисиран от 71-годишният американец. И с цел да разнообразим дано кажем, че основните функции са поверени на Тай Шеридан, Оливия Кук, Хана Джон-Камен и Т. Дж. Милър . А премиерата на кино лентата е на 30 март .

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР