Отмъщението е ястие, което се сервира най-добре студено.“ – сентенцията

...
Отмъщението е ястие, което се сервира най-добре студено.“ – сентенцията
Коментари Харесай

ТИМ преглъщат на сухо едрата хапка на Борисов 



„ Отмъщението е ядене, което се сервира най-добре студено. “ – сентенцията на Марио Пузо може да се сложи на видно място в офисите на ТИМ.

И до момента в който угрижени варненски жители се чудят какви мечти да измислят по оста ГЕРБ-ПП-Борисов-Пеевски-Благомир Коцев-Портних-ТИМ и прочие международни конспирации действителността е следната – Бойко Борисов, който в нощта на изборите назова ТИМ „ мутри от Варна “ ги прецака показно, като подреди общинските съветници от ГЕРБ да поддържат бюджета на Варна дружно с ПП/ДБ. Така партия „ Алтернативата “ на ТИМ изпадна от болшинството и е във вакуум, който ще продължи, до момента в който реши Борисов. Бизнесменът Ангел Дерменджиев към този момент не е във вакуум, само че не се знае докога.

Какво да кажем за кмета Коцев? След като остро подлага на критика ГЕРБ и Иван Портних се оказа, че без тяхната поддръжка Варна няма да има бюджет и Коцев щеше да увисне във въздуха. Да те спасят най-върлите ти съперници от основна роля в сериала „ Увиснал “ е роля, която Благомир надали си е представял, че ще играе. Но ще я играе и още по какъв начин.
Брилянтният политически ход на Борисов сложи в сутерен по този начин наречените от него варненски „ тарикати “, а основаването на общинска конструкция на ГЕРБ отпред с Николай Костадинов е различен ход на водача на ГЕРБ, с който предизвика Иван Портних. Последният, който ще дава отговор единствено за региона е стимулиран да работи на макс на идните избори за Европейски парламент. В противоположен случай посланието на Борисов е ясно. След изборите за кмет, Портних сподели забележителна интензивност, снима десетки видеоклипове, с които подлага на критика локалната власт и даде поръчка, че му се занимава с политика. На този декор хипотезите за въздействие и даже завръщане в ГЕРБ на някогашния регионален координатор Павел Димитров звучат необикновено. Но при Борисов нищо не е несъмнено. ТИМ, Ангел Дерменджиев и едрия бизнес във Варна към този момент го схванаха. И преглъщат на изсъхнало едрата „ политическа хапка “, която водачът на ГЕРБ им сервира.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР