Отломки на подводницата на индонезийския флот, която изчезна в сряда

...
Отломки на подводницата на индонезийския флот, която изчезна в сряда
Коментари Харесай

Открити са отломки от индонезийската подводница, екипажът вероятно е мъртъв

Отломки на подводницата на индонезийския флот, която изчезна в сряда с 53 членове на екипажа, бяха открити надълбоко в Балийско море, потвърждавайки опасенията, че съдът е потопен и се е разрушил.
Това съобщи през днешния ден ръководителят на индонезийския флот. Подводницата „ KRI Nangala-402 “ изчезна безследно рано сутринта в сряда покрай, където участваше във военни учения.
 Продължава издирването на изчезналата индонезийска подводница Продължава издирването на изчезналата индонезийска подводница
Индонезийските спасители възобновиха издирването на изчезналата в морето край Бали подводница „ Нангала ”, предава БНР. Общо 21...
„ Намерените остатъци са предмети от вътрешността на подводницата, като гъби, бутилки с масло и предмети, употребявани за молитва. Телата на членовете на екипажа не са открити “, сподели началникът на щаба адмирал Джудо Маргоно, представен от The New York Times.
Отломките включват бутилки с масло, част от изстреляно торпедо, част от железна тръба, молитвена постеля и гориво. Бутилките с масло подхождат на това, което екипажът е употребявал за смазване на перископа на подводницата, прецизира CNN.
Подводницата „ KRI Nangala-402 “ е издигната да издържи на водно налягане на дълбочина 500 метра, само че останките са открити на дълбочина към 850 метра - надалеч под това, което се назовава " дълбочина на смачкване ". На тази дълбочина даже стоманеният корпус на подводница съвсем несъмнено ще се спука от натиска.
Екипажите на кораби от няколко страни, дружно с индонезийския флот, прекараха няколко дни в търсене във водите северно от Бали. Времето беше от решаващо значение, защото съгласно изчисленията кислородът в подводницата трябвало да е приключил рано тази заран в 03:00 часа локално време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР