Отложи се посещението на Путин в Турция, планирано за днешния

...
Отложи се посещението на Путин в Турция, планирано за днешния
Коментари Харесай

Анализаторът Илия Лазаров: При смяна на администрацията, САЩ ще пожертват част от Европа, включително и България

Отложи се визитата на Путин в Турция, планувано за днешния 12 февруари. Все още отекват посланията на съветския президент в изявлението пред някогашния публицист от Fox News Тъкър Карлсън. 

" Имаше няколко значими неща в изявлението, които бяха значими от позиция на неговия метод на мислене. Той разсъждава като император на Русия самовержец, което видяхме от тезата му, че Украйна не е съществувала. Казвайки, че Украйна е основана 1917 година надали не е за него е съображение, че може да си върне огромна част от нея. Нарушава главно право на нациите на самоопределяне ", разяснява интернационалният анализатор Илия Лазаров в студиото на  " Денят ON AIR ". 

Според него изявлението е било без импровизации и под диктовката на екипа на Путин. 

" Иначе нямаше да получи изявление или щяха да го пресечен. Това са следени процеси, няма импровизации. То е ориентирано напълно към пазара в Съединени американски щати, към републиканците - да даде едно рамо на Тръмп, който сподели тотална нелепост,  че ще предизвиква Путин да прави каквото си желае ", сподели гостът.

Във връзка с анулираното посещаване на Путин в Турция специалистът видя бягство от съответен ангажимент. 

" Ако отидеше в Турция, трябваше да има ясни послания,  отваряне на вратата. Много анализатори споделят, че Русия е в добра фаза във военно отношение. Миналата година основен беше Бахмут, който е с размерите на " Люлин ". Тази година това е Авдеевдка - с размерите на " Красно село ". Водят се титанически военни дейности за дребни стъпчици. Великата Руска империя от една страна и въпреки това Украйна. И двете страни се задъхват. Украйна, която по-малкият индивид, е разумно да има отмалялост, не е разумно, че тази империя, наречена Русия, се задъхва в този спор ", проучва Илия Лазаров.

Пред Bulgaria ON AIR той предвижда, че нито Доналд Тръмп, нито Джо Байдън ще стигне до изборите за идващ президент на Съединени американски щати: " Имаме надпреварване на двама възрастни хора, които са със съществени подозрения за адекватност. А Съединени американски щати са една доста млада, мощна нация. Тези две фигури не съставляват Съединени американски щати никога. Тези двамата ще бъдат заменени с по-млади претенденти до изборите ".

Илия Лазаров е уверен, че в случай че Путин излезе победител - последваща след Украйна ще бъде Полша.

" Той счита, че при промяна на администрацията в Съединени американски щати, те ще пожертват част от Европа, в това число и България. Дали ще се случи - по-скоро не. Той се надява на това развиване на интернационалната конюнктура ", сподели интернационалният анализатор. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР