Отложеният мач между ФК ЦСКА 1948 и Лудогорец от осмия

...
Отложеният мач между ФК ЦСКА 1948 и Лудогорец от осмия
Коментари Харесай

Стана ясно кога ще изиграе отложеният мач между ФК ЦСКА 1948 и Лудогорец

Отложеният мач сред ФК ЦСКА 1948 и Лудогорец от осмия кръг съвсем несъмнено ще се играе в интервала 16-18 април (вторник-четвъртък), оповестява " Тема Спорт ". По стратегия срещата трябваше да е на 3 септември, само че поради евроангажиментите на отборите не се състоя тогава.

По разпоредба дуелът би трябвало да се организира преди края на постоянния дял, който приключва в уикенда на 20-21 април.
 Избраха съдията за мача ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА
Избраха съдията за мача ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА

Драго Драганов отново ще свири на Лудогорец

Тогава ще е 30-ят кръг, след който ще се оформи крайното класиране преди плейофите. Отложеният мач сред ФК ЦСКА 1948 и Лудогорец ще е директно преди него. Така първенците ще си спестят едно пътешестване по оста Разград - София.

В 29-я тур орлите одобряват Арда, по-късно е визитата в Бистрица, а в последния кръг от постоянния дял е гостуването на Хебър. Така, след срещата с ЦСКА 1948, Лудогорец няма да се прибира в Разград, а ще се насочи напряко към Пазарджик.

Както е известно, в оповестената стратегия до паузата за националните тимове отсрочената среща не бе планувана. В интервала 2-4 април ще е междинният 26-и кръг, а на 9-10 април ще са първите полуфинали за купата, където орлите срещат Хебър.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР