Отличното представяне на най-добрия български тенисист Григор Димитров прави така,

...
Отличното представяне на най-добрия български тенисист Григор Димитров прави така,
Коментари Харесай

Григор Димитров потвърди участието си на турнира в Щутгарт през юни 2018-а

Отличното показване на най-хубавия български тенисист Григор Димитров прави по този начин, че уредниците на мощни шампионати да се надпреварват да го канят допустимо най-рано.

Директорът на шампионата в Щутгарт, който се играе на трева през юни месец, две седмици преди Уимбълдън, Едвин Вайндорфер се похвали, че е обезпечил присъединяване на хасковлията и през 2018-а:

" Той ни впечатли със спечелването на купата в Синсинати, която беше трета за него през годината. На път е да взе участие и във финалите на АТР в Лондон ".

 Йежи Янович си върна на Григор Димитров за загубата в София, побеждавайки го в Щутгарт
Йежи Янович си върна на Григор Димитров за загубата в София, побеждавайки го в Щутгарт

Българинът не можа да се оправи със сервиса на съперника си

През тази година Гришо отпадна в Щутгарт след първия си мач с поляка Йежи Янович. Янович се държа доста пренебрежително след триумфа си, тъй като беше взел реванш за загубата си от хасковлията през февруари в София.

В Щутгарт взе участие и Роджър Федерер и записва единствената си загуба на трева тази година, надвит от ветерана Томи Хаас от Германия.

Димитров се пусна и през 2016-а на същата конкуренция. Тогава той съумя да завоюва единствено 6 гейма в мача си с Хуан Мартин дел Потро. Мачът беше в най-слабия интервал на Димитров в последните години. Интерес съставлява, дали хасковлията ще успее да реализира първа победа в влиятелната конкуренция.

Вайндорфер сега води договаряния и с Рафаел Надал, Роджър Федерер и Доминик Тийм.

 Доминик Тийм
Източник:

Доминик Тийм
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР