Отличното представяне на капитана на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев не

...
Отличното представяне на капитана на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев не
Коментари Харесай

Капитанът на Локо Пд пред дебют за националния отбор

Отличното показване на капитана на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев не е останало неусетно от националния селекционер Красимир Балъков, написа " Тема спорт ".
 Балъков: Срещу Англия ще е труднo
Затова и универсалният футболист ще попадне в проектите му за идните два мача на " трикольорите " през септември месец.

На 7 септември България гостува на митичния " Уембли " против Англия. Двубоят е от европейските квалификации. Три дни по-късно селекцията ни ще играе контрола против Ейре. До момента отборът ни има две загуби и две равенства в пресявките за Евро 2020.

Ремитата бяха 1:1 против Черна гора в София и 1:1 против Косово в Прищина. В тези две срещи тимът бе воден от Петър Хубчев, който по-късно се раздели с БФС, с цел да поеме Левски.

Красимир Балъков дебютира отпред на националите на 7 юни с проваляне с 1:2 от Чехия в Прага. Три дни по-късно избраниците му изгубиха с 2:3 от Косово на " Васил Левски ".

Димитър Илиев се показва доста мощно от началото на сезона. Той е употребен както в халфовата линия, по този начин и в нахлуване. В първите 4 кръга юношата на " смърфовете " вкара три гола - два в мрежата на Славия за триумфа с 3:2 на " Лаута " и един в тази на Ботев (Враца) в гостуването, което бе извоювано с 4:1.

Освен това той осъществя две дузпи против Спартак (Търнава) за 2:0 в Пловдив и оказа помощ доста на " черно-белите " да се класират за третия квалификационен кръг на Лига Европа, в който ще срещнат френския Страсбург. Досега в кариерата си Димитър Илиев няма мач за националния тим.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР